Kako nas naći

Obiteljska kuća za odmor ''Robinson Villa Punta'' nalazi se na otoku Braču u blizini mjesta Milna u jednoj od najljepših uvala hrvatskog Jadrana, uvali Lučice koja se nalazi se na jugozapadnoj strani otoka. Uvalu Lučice u naravi čine tri manje uvale koje dijele dva mala poluotoka.

Na vrhu zapadnog poluotoka, u gustoj borovoj šumi na 3.500 m2, nalazi se naša kuća. Okružena je kristalno čistim morem i kamenitom plažom sa istoka, juga i zapada. Sa sjeverne strane , na udaljenosti od oko 50-60 metara, graniči sa sličnom, tipično dalmatinskom kućom za odmor.

Pristup imanju nije jednostavan za onog tko dolazi prvi put, međutim našim gostima uvijek pružamo punu pomoć pri dolasku, te ih stoga dočekujemo u Milni.

 

Do Milne se u principu dolazi trajektom iz Splita za Supetar. U sezoni trajekti gotovo voze bez prestanka. Iz Supetra treba voziti nekih 20 km do Milne, dalje autom (ili pješke) prema Lučicama glavnom cestom još otprilike 1,5 km. Neposredno uz glavnu cestu, uz odvojak za Lučice postoji mjesto za parking automobila. Dalje se može samo pješke, ugodnim, označenim šumskim putem. Od parkinga do kuće, pješice, potrebno je oko 8 minuta. Ukoliko ipak idete potpuno pješice od kuće do Milne potrebno vam je otprilike 25 min. Kako smo već naveli, pravilo je da goste dočekujemo u Milni u ACI marini odakle im pružimo punu pomoć da dođu do kuće što jednostavnije i lakše za što koristimo naš motorni brod. Isto napravimo i pri odlasku i ta naša usluga je uključena u cijenu.

 

 

 

 

 

 

Naslovna | Smještaj u kući | Cijene | O nama |kako nas naći | Foto & Video | Kontakt